Warning: Undefined variable $scssVars in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/www/psykovision.dk/plugins/system/helixultimate/src/Core/HelixUltimate.php on line 1914
Ældrepleje

Ældrepleje

PsykoVision har igennem flere år hjulpet plejecentre og hjemmeplejen rundt om i landet med at udvikle en værdig ældrepleje, hvor indsatsen tager udgangspunkt i borgernes perspektiv og behov, således at det er organisationen der indretter sig efter det ældre menneske og ikke omvendt.

Værdighed i ældreplejen handler for os om, at borgeren har mest mulig kontrol og indflydelse på sit eget liv, og at medarbejderne har indsigt i borgernes livshistorie, livsværdier, ressourcer, interesser med mere, således at den ældre føler sig set, hørt og forstået.

Læs mere om vores tilbud til ældreplejen under supervision og organisationsudvikling.

 

Tidligere ældreminister Thyra Franks svar til Jørn D. Eriksen

Da jeg første gang blev tilbudt en konsulentopgave i ældreplejen var jeg i tvivl om jeg kunne overføre mine erfaringer fra psykiatrien til ældreplejen. Jeg kontaktede derfor Thyra Frank og bad hende om et godt råd. Jeg er hende dybt taknemmelig for hendes opmundrende svar, da jeg efterfølgende har erfaret, at ælderplejens udfordringer på mange måder er sammenlignelige med psykiatriens.

Kæreste Jørn
Skønt at høre fra dig !!!

Lov mig at sige JA! Ældreomsorgen har i den grad brug for folk med dit menneskesyn.

Om du arbejder med sindslidende eller mennesker med andre behov, så vil det aller vigtigste altid være de holdninger og værdier dit fundament hviler på. Og det jeg oplevede på Slotsvænget (botilbud hvor Jørn tidligere var forstander), glemmer jeg aldrig !!! Du har i den grad masser at tilbyde den kommune , der beder dig om hjælp til at gøre deres tilbud i ældreplejen mere “medmenneskelige". Der er så meget brug for dig - ikke mindst indenfor "mit område”!
Vedkommende der har "fået øje på dig", bør indstilles til en pris!!!
Så nu SKAL du være JA-siger og straks sætte dig ned og skrive JA TAK!

Og skulle du på noget tidspunkt få brug for at sparre med én, står jeg til fri afbenyttelse døgnet rundt!!

Kærlige tanker fra Thyra