Tirsdag, 23 April 2019

At leve med stemmer

at-leve-med-stemmer

At leve med stemmer - Af Marius Romme & Sandra Escher

Denne bog giver et indblik i, hvorfor nogle mennesker hører stemmer, og hvordan de bedst hjælpes til at komme sig.

Læseren præsenteres for en ny analyse af stemmehøreroplevelsen, hvor stemmerne accepteres,og hvor man søger at forstå deres betydning.

Gennem dette arbejde genvinder stemmehøreren gradvist kontrollen over stemmerne og dermed indflydelsen over sit eget liv.

 

Bogen indholder en teoridel om stemmehøring, som underbygges og illustreres af bogens 50 historier, hvor stemmehørere beskriver, hvordan de er kommet sig.

Historierne viser, at der er forskellige veje til at få det bedre, men at det er helt centralt, at stemmehøreren ikke føler sig sygeliggjort og stigmatiseret.

Indsatsen handler om at inddrage livshistorien, søge sammenhænge, skabe orden i kaos, udrede grundlæggende konflikter samt at etablere et godt socialt liv.

Se flyer i pdf version

Pris: kr. 299,- inkl. porto

Offentlige institutioner: husk EAN-nummer

BESTIL BOGEN

Bogens Titel*
Indtast bogens titel!
Antal bøger*
Hvor mange bøger ønsker du at bestille?
Institutionens navn
Invalid Input
EAN-nummer
Invalid Input
Navn*
Indtast dit navn!
Adresse*
Indtast din adresse!
Postnr.*
Indtast postnummeret!
By*
Invalid Input
Tlf.:
Invalid Input
E-mail*
Indtast din e-mailadresse!
Sikkerhedskode* Sikkerhedskode
Indtast sikkerhedskoden!

Boganmeldelse af Sara Gonza Gökmen

Jeg hørte stemmer i 27 år, og med bogen ”At leve med stemmer – 50 recovery historier” som mit personlige kompas, blev min stemmehøringsoplevelse til en positiv identitetsforståelse, og jeg formåede at tage kontrol over et univers bestående af utallige stemmer, vrangforestillinger og angst.
Bogen var min hjælp til egenhændigt at få en forståelse af og til at tage kontrol over min stemmehøringsoplevelse. På tre måneder formåede jeg at gøre det, som behandlingspsykiatrien ikke kunne i flere år. Jeg forstod sammenhængen mellem traumer og stemmehøring, og trin for trin løsningerne styrkede mig på min vej mod recovery. Via de 50 recovery historier i bogen fik jeg et balanceret forhold til min stemmehøringsoplevelse, og jeg udsatte ikke længere mig selv for selvstigma. Jeg tog styring i eget liv, og jeg tog en ny identitet til mig: Stemmehører.
I bogen fik jeg redskaberne til at arbejde med mine stemmer via dialog og opnå forståelsen af stemmehøring som et produkt af traumer. I dag hvor jeg ikke længere hører stemmer, kan jeg til tider savne det, fordi stemmehøringsoplevelsen til sidst ikke prægede mig negativt og den blev en styrkende faktor i min identitetsforståelse.
Jeg anbefaler alle stemmehørere, pårørende og fagpersoner at læse bogen, fordi de 50 recovery historier er med til at normalisere stemmehøring, og vejledningerne i bogen er med fokus på empowerment og styrkelse af stemmehøreren som person.

 

Kontakt os

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.

 


Psykovison - Tværmarksvej 44 - 2860 Søborg - Tlf. 42 73 06 69 - mail@psykovision.dk - Cvr.nr. 27796761